Degrowth is a movement as well as a highly interdisciplinary approach that draws attention to multiple crises and contemplates prospects for sustainable and just living beyond growth. In recent years, migration has been narrowly viewed as a phenomenon that creates a governance crisis mostly for the so called developed countries. In this plenary we bring together Marxist, feminist and post-colonial scholars to discuss a range of issues such as the role of migration industry, linkages of migration to the imperial mode of living, Degrowth and new internationalism. The plenary will also examine potential opportunities for international solidarity by identifying linkages between human mobility and social transformation.

Speakers: Martin Miriam Lang, Martin Lemberg-Pedersen, Malin McGlinn. Chair: Mine Islar

Jonas Eriksson

Se alla inlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Jonas Eriksson

Vi filmar och hyr ut teknik

Vill ni ha hjälp med att filma ert arrangemang? Vi erbjuder oss att filma evenemang med hög kvalité till riktigt bra priser.

Vi hyr även ut enklare utrustning för några hundralappar.

Läs mer här.