Per Törnqvist is a professional actor, trained at Malmo Theatre Academy/University of Lund Per has worked at Moomsteatern since 2002, from 2012 as the artistic director. As artistic director, Per is responsible for repertoire, artistic development, employment for artistic staff, script writing and/or adapting and artistic education of the actors.

Suzanne har arbetat på Moomsteatern sedan 2006 och startade då som producent och transnationell koordinator för det EU-projekt som Moomsteatern befann sig i 2005 – 2007. Sedan 2008 är Suzanne verksamhetschef på Moomsteatern. Per Törnqvist is a professional actor, trained at Malmo Theatre
Academy/University of Lund Per has worked at Moomsteatern since 2002,
from 2012 as the artistic director.
As artistic director, Per is responsible for repertoire, artistic
development, employment for artistic staff, script writing and/or
adapting and artistic education of the actors.

Suzanne har arbetat på Moomsteatern sedan 2006 och startade då som producent och transnationell koordinator för det EU-projekt som Moomsteatern befann sig i 2005 – 2007. Sedan 2008 är Suzanne verksamhetschef på Moomsteatern.

This talk was given at a TEDx event using the TED conference format but independently organized by a local community. Learn more at https://www.ted.com/tedx

Jonas Eriksson

Se alla inlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Jonas Eriksson

Vi filmar och hyr ut teknik

Vill ni ha hjälp med att filma ert arrangemang? Vi erbjuder oss att filma evenemang med hög kvalité till riktigt bra priser.

Vi hyr även ut enklare utrustning för några hundralappar.

Läs mer här.