An emerging illustrator and watercolorist originally from Syria. He now resides in Sweden, where he continues to engage with LGBTQ and refugee issues. The themes he depicts in his work range from the personal, being a refugee for instance, to the social minority rights, mental and social disorders, to name a few. An emerging illustrator and watercolorist originally from Syria. He now resides in Sweden, where he continues to engage with LGBTQ and refugee issues. The themes he depicts in his work range from the personal, being a refugee for instance, to the social minority rights, mental and social disorders, to name a few.

This talk was given at a TEDx event using the TED conference format but independently organized by a local community. Learn more at https://www.ted.com/tedx

Jonas Eriksson

Se alla inlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Jonas Eriksson

Vi filmar och hyr ut teknik

Vill ni ha hjälp med att filma ert arrangemang? Vi erbjuder oss att filma evenemang med hög kvalité till riktigt bra priser.

Vi hyr även ut enklare utrustning för några hundralappar.

Läs mer här.