Regeringen har antagit en nationell plan mot rasism, liknande former av fientlighet och hatbrott. Vid seminariet diskuteras planen. Medverkande är Kultur- och demokratiminister Alice Bah Kuhnke samt paneldeltagare från myndigheter samt civila
samhället.

Medverkande: Alice Bah Kuhnke, Kultur- och demokratiminister, Eva Sund, kommissarie, grundläggande fri- och rättigheter hos Polisen, Katri Linna, människorättsjurist på Civil Right Defenders, Helene Dal, verksamhetschef Information & vägledning på Statens medieråd, Isak Riechel, generalsekreterare för Judiska Församlingen i Stockholm, Mikael Öhman Almén, Projekledare på Forum för levande historia.

Jonas Eriksson

Se alla inlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Jonas Eriksson

Vi filmar och hyr ut teknik

Vill ni ha hjälp med att filma ert arrangemang? Vi erbjuder oss att filma evenemang med hög kvalité till riktigt bra priser.

Vi hyr även ut enklare utrustning för några hundralappar.

Läs mer här.