The right to adequate food is a human right. Still, more than 800 million people suffer from hunger, while half a billion suffer from obesity. Small scale farmers feed the majority of the world’s population. Still the current global food system does not support their rights. Instead, policies both on national, regional and international levels support investments in large scale industrial agriculture. Small scale farmers and social movements all over the world resist by developing sustainable alternatives to this dominant paradigm, both on policy and practical levels.

Panelists: Maria Canil Grave, vice president of CONAVIGUA, member organisation of CLOC/Vía Campesina, Guatemala, Mary Sakala, Rural Women´s Assembly, Zambia, Mr. A. Kathir, Executive director, Evidence, India, Pat Mooney, Researcher and Executive Director, ETC Group and laureater of Right Livelihood Award in 1985, Canada, Sylvia Kay, Researcher Transnational Institute, Netherlands, Torgny Östling, board member NordBruk/Vía Campesina Sweden
Moderator: Erik Halkjaer

Organizer: Afrikagrupperna, FIAN Sverige, Framtidsjorden, Latinamerikagrupperna och Svalorna Indien Bangladesh

Jonas Eriksson

Se alla inlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Jonas Eriksson

Vi filmar och hyr ut teknik

Vill ni ha hjälp med att filma ert arrangemang? Vi erbjuder oss att filma evenemang med hög kvalité till riktigt bra priser.

Vi hyr även ut enklare utrustning för några hundralappar.

Läs mer här.