Den senaste tiden har antalet människor på flykt i antal varit utan motstycke efter andra världskriget. Samtidigt väljer Europa att stänga sina gränser och på många håll införs gränskontroller. Hur långt är EU och dess medlemsstater beredda att gå och hur överensstämmer agerandet med flyktingrätten och staternas internationella åtaganden?

Moderator: Madelaine Seidlitz, Amnesty International, svenska sektionen. Paneldeltagare: Alice Petrén, migrationskorrespondent Sveriges Radio, Lisa Pelling, statsvetare och utredningschef Arena, Mikael Ribbenvik, tillförordnad generaldirektör Migrationsverket

Arrangör: Amnesty International, svenska sektionen

Jonas Eriksson

Se alla inlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Jonas Eriksson

Vi filmar och hyr ut teknik

Vill ni ha hjälp med att filma ert arrangemang? Vi erbjuder oss att filma evenemang med hög kvalité till riktigt bra priser.

Vi hyr även ut enklare utrustning för några hundralappar.

Läs mer här.