On March 10, the United Nations Association of Sweden hosted a seminar on the global and national implementation of Agenda 2030 and the global goals for sustainable development – ”Sustainable development for all – how will the vision become reality?”

Our main speaker and guest of honour was Helen Clark, Administrator of the United Nations Development Program, UNDP. Helen Clark said that Sweden should be seen as a predecessor in the work with the agenda since Sweden has understood the importance of increased representation and for the creation of a national committee for implementation of the global goals. She insisted that we have to mediate optimism and that it’s about formation of opinion, engagement and communication.

Jonas Eriksson

Se alla inlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Jonas Eriksson

Vi filmar och hyr ut teknik

Vill ni ha hjälp med att filma ert arrangemang? Vi erbjuder oss att filma evenemang med hög kvalité till riktigt bra priser.

Vi hyr även ut enklare utrustning för några hundralappar.

Läs mer här.