Objectively envisioneer premier internal or "organic" sources with equity invested meta-services. Progressively foster synergistic platforms via seamless scenarios. Progressively revolutionize synergistic partnerships vis-a-vis synergistic innovation. Assertively.

Även om det finns mycket kvar att göra så går utvecklingen framåt. Biståndsdebattören och skribenten Staffan Landin talar om utvecklingen i världen, de Globala målen för hållbar utveckling och FN:s roll.

Jonas Eriksson

Se alla inlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Jonas Eriksson

Vi filmar och hyr ut teknik

Vill ni ha hjälp med att filma ert arrangemang? Vi erbjuder oss att filma evenemang med hög kvalité till riktigt bra priser.

Vi hyr även ut enklare utrustning för några hundralappar.

Läs mer här.